luni, martie 09, 2009

IaSi Recicleaza - Tele M

Stirea de pe Tele M.

Ufff Irino iar uitat sa zici de unul din principalele obiective - colectarea si reciclarea a 40 tone hartie.

Vezi inregistrarea video a stirii



Asociatia Tinerii Ecologi Romani din Iasi impreuna cu Asociatia "Mai Bine" au demarat astazi o noua campanie de colectare a deseurilor.
Proiectul, denumit IaSi Recicleaza, isi propune anul acesta sa mobilizeze un numar cat mai mare de tineri elevi, studenti, dar si angajati ai institutiilor de stat care sa stranga gunoaiele din mediul in care lucreaza sau invata.

Campania IaSi Recicleaza se afla la cea de-a treia editie si este structurata in mai multe etape. Alexandra Dinga, manager proiect, Asociatia T.E.R.I.S., a declarat:" Proiectul are 5 subproiecte, sau 5 obiective mari - primul dintre ele consta in realizarea unui site prin care noi promovam colectarea selectiva a deseurilor. Al doilea obiectiv presupune realizarea unei campanii de plantat, undeva la sfarsitul lunii martie, inceputul lunii aprilie. Al treilea obiectiv reprezinta realizarea unui concurs pentru toi elevii din judetul Iasi si de asemeni pentru studenti. Iar in toamna o sa realizam zilele reciclarii.
In acest an, initiatorii campaniei si-au propus sa colecteze 40 de tone de hartie. Pentru inceput insa, organizatorii si-au impartit sarcinile. Anca Gheorghica, coord. programe, Asociatia "Mai Bine, a declarat:" Rolul nostru este de a asigura desfasurarea tuturor activitatilor de la reciclarea propriu zisa a deseurilor de hartie, realizarea concursului, in luna urmatoare, care se va desfasura pe parcursul a 6 saptamani, actiunea de plantat."
Mai multe informatii despre colectarea selectiva a deseurilor si despre modul in care va puteti implica le gasiti pe site-ul www.iasirecicleaza.ro (Oana Jimbu &Sorin Adomnicai)(9 martie 2009)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce comnetezi?