luni, martie 23, 2009

Fotografii - echipa doi

Tot vineri, 20 martie, intre orele 14:00 - 17:00, a doua echipa de voluntari, formata in cea mai mare parte din studenti, da startul de plecare din apropiere de Rapa Galbena.
La activitatea de plantare, pe langa echipa BEST , echipa ASB si alti studenti l-am avut de aceasta data si pe Domnul Decan, prof Ion Moglan.
Ne-am bucurat mult de receptivitatea conducerii Facultatii de Biologie si de tot sprijinul pe care incearca sa ni-l ofere atunci cand este nevoie.
Felicitari Domnule Decan ca nu uitati niciodata de activitatile noastre.

Ne pregatim de drum. Mici schimbari in ceea ce priveste locatia de plecare, interzisa stationarea in fata la CCS. Dar acest lucru nu ne impiedica sa ajungem la destinatie.Explicam ca autocarele noastre stationeaza doar cateva minute in fata la CCS. Atat cat sa urce voluntarii. Raspunsul e negativ. Probabil ca nu aveau altceva de facut in acel moment si ne-au gasit pe noi. Ne conformam si respectam regulile.Plecam spre autocare.


In drum spre Dobrovat, veselie mare, urmeaza sa plantam.


In pas alergator spre locatia exacta de plantare. He, he, daca ati sti ce va asteapta ;)Domnul Decan a plantat multi stejari. Frumos exemplu! Bravo!Mai Bine si frumoasele ciubote ale AnuscaiLa treaba...Cu o sapa s-un harlet ajutam mai multi puietiEchipa ASB la plantatO parte din marea echipa BEST, mari nebuni cu chef de viataUnde's multi puterea cresteInca putin, inca putin


Poza de grup
Urmeaza echipa 3 si echipa 4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce comnetezi?