luni, martie 02, 2009

Au mai ramas 6 zile...Defrisari

Actiunile oamenilor asupra padurilor, asa numitele defrisari , au efecte nebanuite de cei mai multi dintre noi; le puteti vedea in filmuletul de aici
Verdele dispare... incet, incet, da sigur!

Cateva fotografii cu o parte din membrii echipei XX care se pregatesc pentru lansarea ... dar mai sunt 6 zile.




3 comentarii:

  1. imi cer scuze, dar mai sunt 6 zile..si eu nu inteleg la ce eveniment se refera post-ul vostru :( as vrea sa stiu daca se poate sa participe si oameni din afara TERIS-ului in activitatea echipei XX, cam asta e nelamurirea mea.M-ar interesa si pe mine ;) in rest, sunteti foarte simpatici, bafta multa!(astept un raspuns, si eventuale detalii)

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga anonim,
    Asta e si ideea, sa nu inteleaga lumea despre ce este vorba, dar sa starnim curiozitatea, a inceput numaratoare inversa pana cand vom lansa cel mai mare proiect de mediu iesean.
    Subiectele postate nu au o legatura directa cu proiectul...o sa vezi, mai multe nu putem spune.
    Luni, 9 martie va fi marea lansare a evenimentului.
    Sigur, ca pot participa si oameni din afara TERIS-ului in activitatea echipei XX.
    Te rugam sa trimiti un e-mail la asociatia_teris@yahoo.com cu numele, prenumele, telefon, facultatea daca e cazul...mai scrie-ne ce te-ar interesa sa faci intr-o organizatie de mediu.

    Huhh mai sunt cateva zile...

    RăspundețiȘtergere
  3. cel mai mare proiect de mediu iesean :D suna atat de bine!! abia astept sa vad despre ce e vorba..scumpilor..am vazut membri noi pe acolo, pe Anca..mi-e dor de voi! dar piticul asta a fost bolnav si stiu ca am pierdut multe, din mailuri..
    sunteti niste scumpi ambitiosi!
    Pitic

    RăspundețiȘtergere

Tu ce comnetezi?