duminică, februarie 22, 2009

Tu unde te incadrezi?

In urma sondajului realizat pe blogul nostru rezultatele arata cam asa:

- 86% din persoanele care ne-au vizitat blogul si au votat sunt interesate de protectia mediului inconjurator. Procentul este unul imbucurator si speram sa se mentina tot asa sau chiar sa se imbunatateasca.

- 9% spun vehement NU, acest aspect ne ingrijoreaza si nu neaparat procentul ci faptul ca exista persoane dezinteresate de ceea ce se intampla cu mediul inconjurator. Retoric vorbind, oare aceste persoane nu traiesc pe Pamant? Oare aceste persoane nu sunt interesate sau nu sunt afectate in nici un fel de poluare, de incalzire globala, de verile insuportabile, de inundatii... sau poate or fi extraterestri? La asta nu ne-am gandit, dar sunt bineveniti si asemenea vizitatori, mai impartasim impresii, pareri din lumile in care traim.

- 3% sunt indecisi, adica exista un “poate” in ceea ce priveste protejarea naturii;

- Surprinzator, dar chiar nu este nimeni care nu stie ce vrea. E foarte bine! Credem ca aceasta varianta de raspuns a fost una neinspirata.

Din punctul nostru de vedere rezultatele acestui sondaj sunt bune si chiar ne-am dori ca ele sa reflecte si realitatea.

Va multumim tuturor ca ati votat si va invitam in continuare sa va expuneti punctul de vedere, ori de cate ori este nevoie, despre problemele de mediu pe care le sesizati si eventual sa incercam sa gasim impreuna solutii.

Credem ca multe dintre problemele cu care ne confruntam vor putea fi rezolvate prin educatie si ne dorim ca ideea dezvoltarii durabile sa se integreze in toate domeniile educatiei.
Educatia pentru o dezvoltare durabila presupune ca noi sa dobandim competente, pentru a ne construi viitorul intr-un mod activ si plin de raspundere.
Asteptam propunerile, comentariile sau criticile voastre pentru o activitate cat mai buna a acestui blog de mediu.

Un comentariu:

  1. e normal sa fie procentajul de 86% deoarece cei care au vizitat blogul sunt interesati de ceea ce se scrie in el, insa nici eu nu pot sa i inteleg pe cei 9%, insa sa speram ca se vor lamuri aruncand o privire in informatiile de aici, asta e valabil si pentru cei 3% :) Toate bune.

    RăspundețiȘtergere

Tu ce comnetezi?