miercuri, februarie 11, 2009

REDUCLATE

Zilele acestea am cunoscut unul din membrii echipei LAS-ER, mai precis pe Simona adica S-ul echipei.
LAS-ER Team: Laura, Andrei si Simona sunt studenti ai Academiei de Stiinte Economice, Facultatea de Comert, Bucuresti. Sunt tineri ca si noi, entuziasti si cu dorinta de a schimba ceva in jurul lor.
Un prim pas l-au facut deja, acesta se numeste REDUCLATE
Proiectul s-a inscris intr-un business game international pe tema CSR-ului (Responsabilitatea Sociala Corporativa) si a ajuns deja in semifinala competitiei Citizen Act III– al BRD Group Societe Generale.
In aceasta etapa echipele vor dezvolta pe parcursul a 3 saptamani un blog ce va sustine ideea proiectului si va demonstra fezabilitatea acestuia. Blogul echipei LAS-ER este aici
Proiectul are la baza imbinarea beneficiilor reciclararii hartiei cu satisfacerea nevoii de promovare a culturii si sprijinirea copiilor defavorizati prin procurarea de cărţi, in special in mediul rural.
Scopul proiectului este de a imbina educatia, la nivelul standardelor europene, cu asigurarea dezvoltarii durabile, prin folosirea unor mijoace neconventionale, prin incurajarea reciclarii hartiei si creerea unui stimul al acestei actiuni.
Good luck LAS-ER Team!

Si nu uitati ca in curand vom reveni cu cea de-a treia editie a IaSi Recicleaza!...Fiecare foaie conteaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce comnetezi?