joi, octombrie 06, 2011

MIscarea Plantam Fapte Bune in Romania

Colectia faptelor bune

“Plantam fapte bune in Romania!” lanseaza o nouă campanie de implicare sociala adresata tuturor celor activi in comunitate.

Daca stii pe cineva care:

  • a fost voluntar intr-un ONG
  • a participat la actiuni de protectie a mediului, educatie, cultura, ajutorare de oameni nevoiasi, donare de sange, donare de carte
  • s-a implicat in bunul mers al comunitatii din care faci si tu parte (la tine in scoala, companie, cartier, bloc sau oras)
  • ti-a acordat un ajutor intr-o situatie dificila, care poate inspira si alti oameni
  • printr-un gest a reusit sa-ti aduca bucuria sau ajutorul atunci cand aveai nevoie

In acest moment iti lansam invitatia de a il/o inscrie in „Colectia Faptelor Bune” din comunitatea ta. In perioada 7 septembrie – 7 octombrie 2011 ne dorim sa aflam cat mai multe fapte bune care s-au intamplat in tara.

Cum se fac inscrierile:

  • Completeaza formularul de inscriere.
  • Te rugam parcurge intre timp Regulamentul de Organizare al campaniei. (parcurgerea regulamentului este obligatorie pentru participarea in campanie)
  • Vom actualiza periodic lista cu cei care vor fi inscrisi pentru faptele lor bune facute in comunitate. Ea va fi mentinuta pe website pe toata perioada campaniei (5 – 7 ani)

Haideti sa-i punem la loc de onoare pe cei care ies din confortul propriu pentru a ajuta comunitatea sau oamenii din jur!

Haideti sa-i cunoastem pe oamenii care au facut o fapta buna fara sa ceara nimic in schimb, care au adus zambetul pe chipul altcuiva!

Haideti sa aflam cati romani merita aplauzele noastre si merita sa-i avem drept modele!

Mai mult, pentru 10 din faptele bune facute in Romania, avem un mesaj de incurajare: juriul faptelor bune, format din tineri implicati in ONG-uri din Romania, va evalua colectia si va acorda cate un puiet in ghiveci pentru cei pe care i-au apreciat ei.

Puietii sunt pusi la dispozitie de Garden Center Grup si are menirea ca faptuitorii de bine, si cei pe care i-au ajutat, sa-l planteze si sa-l ingrijeasca.

Acest copacel este simbolul tuturor lucrurilor bune pe care le putem face. Ne dorim ca romanii care fac fapte bune sa preia raspunderea de a-i motiva si pe cei din jurul lor sa faca la fel.

Haideti sa auzim de cat mai multe fapte bune in intreaga comunitate!

Haideti sa luam model de la ele!

Un comentariu:

  1. This is a great post ! it was very informative. I look forward in reading more of your work. Also, I made sure to bookmark your website so I can come back later. I enjoyed every moment of reading it. Company Logo Design | Life Experience Degree

    RăspundețiȘtergere

Tu ce comnetezi?