duminică, august 23, 2009

Planteaza un copac cu un click!

"Click a tree" reprezinta o noua campanie lansata de Comisia Europeana, aceasta se adreseaza tinerilor cu varste intre 14 si 29 ani care doresc sa planteze un copac si sa contribuie astfel la protectia climatului.

In fiecare an aproximativ noua miliarde de tone de CO2 sunt absorbite de copaci, dar aproape doua miliarde de tone sunt degajate prin despadurire. Prin plantarea mai multor copaci putem sa ne demonstram angajamentul in echilibrarea climatica a Terrei si sa facem mediul nostru inconjurător mai verde.

Alatura-te campaniei „Click a tree” si sustine cresterea nivelului de constientizare al nevoii de actiune si abordare cu privire la schimbarea climatica.

In cadrul acestei campanii, Comisia Europeana distribuie 5.000 de copaci gratuit pentru tinerii Europeni. Participantii trebuie sa locuiasca intr-una din tarile urmatoare: Bulgaria, Cehia, Danemarca, Germania, Franta, Ungaria, Polonia, Romania, Suedia si Anglia.
Pentru a participa la campanie este necesara inregistrarea pe site-ul: www.clickatree.europa.eu

Ca parte a acestei campanii, Comisia Europeana organizeaza si o competitie - participantii trebuie să faca o poza cu copacul lor si sa o incarce pe site-ul campaniei.
Toti participantii pot vota pentru fotografia preferata.Primele 10 persoane cu cele mai multe voturi vor castiga o fabuloasa aventura intr-o tabara de educatie ecologica.
Data limită pentru inregistrare este 15 Noiembrie 2009.

Ia-ţi un angajament faţă de natură plantând un copac astăzi!

Atentie!
Doar primii 5.000 inregistrati primesc un copac.Mai stai pe ganduri?

Comisia Europeana a realizat si 2 spoturi despre această campanie. Le puteti vedea urmand linkurile:
Loveste un copac

Mergi la o plimbare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce comnetezi?