sâmbătă, ianuarie 24, 2009

TERIS se prezinta

Buna ziua!

Incepand de astazi, Asociatia “Tinerii Ecologi Romani din Iasi” – TERIS, va fi prezenta si pe blog.
Si pentru ca suntem intr-o “casa noua” sa ne prezentam:
Asociatia TERIS este o organizatie profesionala, cu personalitatea juridica independenta, non-guvernamentala si non-profit.
Domeniul de activitate al asociatiei, infiintata in mai 2004, este protectia mediului inconjurator.
In prezent asociatia numara peste 40 de membri activi, studenti, avand un scop comun: protejarea mediului inconjurator, conservarea resurselor naturale, intretinerea si protejarea diversitatii ecosistemelor, supravegherea impactului dezvoltarii economice asupra mediului, prevenirea si limitarea poluarii.
Dintre activitatile desfasurate amintim: activitati de educatie ecologica in diferite scoli din Municipiul Iasi, campanii de colectare selectiva a deseurilor, actiuni de ecologizare, de plantat, o serie de dezbateri si conferinte cu privire la problemele de mediu existente, scoala studenteasca de ecologie si altele.

Blogul asociatiei TERIS isi propune sa abordeze tematici de mediu, sa promoveze o educatie in spiritul dezvoltarii durabile si activitatile responsabile in care tinerii, mediul corporate, si non-corporate se pot implica.
Chiar si prin intermediul acestui blog dorim sa ii determinam pe cei din jurul nostru sa gandeasca si sa actioneze sustenabil.