sâmbătă, ianuarie 24, 2009

Fiecare foaie conteaza! IaSi Recicleaza!

Am revenit cu "IaSi Recicleaza!", campanie ce urmareste, in principal, colectarea si reciclarea hartiei.
Ajunsa la cea de-a treia editie, campania "IaSi Recicleaza" isi propune, la fel ca si in cadrul celei precedente, sa investeasca fondurile obtinute din reciclarea hartiei intr-o actiune de plantat.
Aceasta campanie a fost initiata cu mult entuziasm de catre membrii organizatiilor AIESEC Iasi si TERIS in primavara anului 2007.


Reusita proiectului a demonstrat, inca de la prima editie, ca schimbarea (reciclarea a aproximativ 50 tone de hartie pe parcursul a doua editii, reimpadurirea unui hectar de teren, aproximativ 1200 puieti plantati) sta in puterea fiecaruia dintre noi.
Pana finalizam reactualizarea site-ului proiectului, va informam ca si voi va puteti implica in aceasta campanie.
Cum?
- Daca esti student la Universitatea “Al.I.Cuza” – intereseaza-te de europubelele special amplasate pentru colectarea hartiei sau, mai simplu, te asteptam la sediul nostru (sala B 362);
- Daca esti o companie responsabila din Iasi – contacteaza-ne la adresa de e-mail: asociatia_teris@yahoo.com si vei primi toate detaliile despre cum te poti implica in proiect;
- Pentru studentii de la celelalte universitati iesene vom reveni in curand cu informatii;

Dorim sa aducem la cunostinta faptul ca Universitatea “Al.I.Cuza” a fost unul dintre cei mai receptivi parteneri ai proiectului. Initiativa noastra nu doar ca nu le-a fost indiferenta, ci putem spune ca aproximativ 10 tone de hartie de la Cuza au fost reciclate numai in ultimele 6 luni.
Sa facem un calcul:
- o tona de hartie reciclata = 17 copaci salvati, 26.000 L de apa economisiti si 27 kg noxe mai putin eliminate in atmosfera.

O Universitate responsabila!

Felicitari echipei "IaSi Recicleaza"!

Redam cateva fotografii realizate ieri, 23 ianuarie 2009, in timp ce o parte din membrii echipei IaSi Recicleaza separau hartia de plastic (locatie: Universitatea "Al.I.Cuza")
Narcisa, Adina, Gimi, Cuky si Brindusa


Brindusa, Adina, Gimi, Silvia si Irina


Elida, Adina, Narcisa, Cuky, Brindusa si Silvia


Elida, Adina si Narcisa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce comnetezi?